Web
Analytics Made Easy - StatCounter

CUM COMAND ?

Pentru a comanda un produs din magazinul online LEXPC vă punem la dispoziţie următoarele modalităţi:

Comanda prin intermediul site-ului:

Alegeţi produsul dorit, selectaţi cantitatea şi adăugaţi-l în coşul de cumărături. Accesaţi coşul de cumărături, revizuiţi produsele şi apăsaţi butonul de comandă. Comanda se poate finaliza în două moduri: fară a se crea un cont si cu posibilitatea de crea un nou cont. În ambele cazuri se completează datele de facturare si de livrare. Se alege metoda de plată (ramburs la ridicarea coletului sau prin transfer bancar pe baza facturii proforme) şi se finalizează comanda.

Comanda telefonică:

Pentru comenzi telefonice contactaţi-ne la numărul de telefon afişat in secţiunea Contact.

Comanda prin e-mail:

Puteți trimite comenzi completând formularul din secţiunea Contact sau prin e-mail la adresa office@lexpc.ro  specificând produsul ales, cantitatea dorită, datele de facturare și adresa de livrare.

 

PLATĂ ŞI LIVRARE

PLATA PRODUSELOR

Plata produselor se face Ramburs. In momentul ridicarii coletului se achita contravaloarea produselor. Daca se solicita livrarea prin alt curier decat cel contractat de noi, nu raspundem de valoarea transportului si a taxelor de ramburs.

 

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se face prin curieratul rapid Fan Courier. Costul livrarii prin curierat rapid este de 25 RON daca adresa destinatie se afla in aria de acoperire Fan Courier. Laptop-urile se expediaza doar prin curierat rapid iar accesoriile se pot expedia atat prin curierat rapid cat si prin Posta Romana, costul livrarii prin Posta Romana fiind de 10 RON. Timpul de livrare prin Posta Romana este de aproximativ 3-4 zile iar cel prin Fan Courier este de 24-48 ore.

Pentru informații suplimentare, vă stăm bucuroși la dispoziție la coordonatele de contact disponibile în secțiunea "Contact".

Echipa LEXPC