Web
Analytics Made Easy - StatCounter

TERMENI ŞI CONDIŢII

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor de mai jos:

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem modifica, sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:
In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale:
Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Preturi:
Preturile produselor de pe acest website sunt preturile finale si contin TVA 19% dar nu contin costuri de transport si ramburs.

Livrare:
Produsele se livreaza prin curier rapid [ Fan Courier ] in general in maxim 48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii. La cerere putem livra produsele si prin Posta Romana sau alt comisionar / transportator. In cazul in care clientul opteaza pentru un alt curier altul decat cel contractat de noi, va fi responsabil pentru valoarea transportului si a taxelor pentru ramburs.

Modalitati de plata:
1. Ordin de plata: Plata prin se face doar pe baza facturii proforme in urma confirmarii telefonice a comenzii. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii.
2. Ramburs: La livrare, plata se va face la comisionarul care efectueaza livrarea. Acesta modalitate de plata se poate utiliza doar pentru produsele existente in stoc.

Frauda:
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.lexpc.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.lexpc.ro , va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii:
Orice litigiu se va rezolva pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

Returnarea produselor:
Conform legislatiei in vigoare, persoanele fizice au dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Legea nr. 51/2003, care aproba ordonanta 130/2000, “consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Dispozitii Finale:
Ne rezervam dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.SuperLaptop.info, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vre-o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
In momentul efectuarii unei comenzi on line, clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

Produsele comercializate se impart in urmatorele categorii:
Produse NOI - Sunt produse sigilate de producator, neutilizate, cu toate accesoriile originale, inclusiv manual de utilizare si documentatie tehnica.
- Produse RESIGILATE (Refurbished) – Sunt produse folosite returnate catre producator , verificate pe linia de productie si resigilate. Au aceleasi caracteristici tehnice ca si produsele noi si sunt in stare perfecta de funtionare . Pot prezenta mici zgirieturi sau urme de utilizare datorita procesului de verificare si reambalare.
Produse Second Hand - Sunt produse folosite dar funtionale , testate bucata cu bucata atat de noi cit si de furnizorii nostri insa pot prezenta zgirieturi si urme de uzura specifica.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre furnizori fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard.

 

Echipa LEXPC