Web
Analytics Made Easy - StatCounter

DESPRE NOI

Firma noastra este inregistrata in Registrul Comertului cu numarul J7/261/28.08.2013 avand codul unic de inregistrare 32179231.

Furnizam solutii informatice si de securitate de buna calitate, folosind cele mai noi tehnologii software, in scopul imbunatatirii eficientei, productivitatii si performantelor de afaceri ale clientilor nostri.

Va oferim solutii care se adapteaza perfect afacerii dumneavoastra incluzand calculatoare , laptop-uri, echipamente pentru videoproiectie si audio, echipamente de birou pentru imprimare color si alb-negru , copiere, faxare si scanare de documente, externalizarea producerii de documente, pentru a va putea dedica activitatii de baza.

Ne straduim in permanenta sa venim in intampinarea clientilor nostri cu facilitati noi de lucru, servicii proprietare si mai ales utile.

Calitatea serviciilor este asigurata de un personal tehnic competent ce va poate ajuta atat in asamblare cat si in alegerea produsului potrivit. Experienta lor se masoara prin rezultatele recunoscute.

Este important pentru noi sa avem clienti satisfacuti care se intorc cu incredere.. Nu trebuie sa mai faceti eforturi, sa va documentati sau sa alergati pe forumuri.

Speram ca si dumneavoastra veti facei parte din tabara noastra de clienti multumiti.

LEXPC SHOP va pune la dispozitie :

Service calculatoare, imprimante, copiatoare

Departamentul Service va poate repara echipamentul in cel mai scurt timp posibil, in laboratorul propriu. Prin incheierea unui contract puteti beneficia de asistenta tehnica chiar la sediul dumneavoastra.

Beneficii castigate de dumneavoastra prin abonamentele de service calculatoare si intretinere retele calculatoare: - - eficientizarea timpilor de lucru ai angajatilor

- cresterea productivitatii angajatilor ;

- eficientizarea timpilor de lucru ai angajatilor ;

- eliminarea timpilor morti ai angajatilor in lucrul cu calculatorul si cu reteaua ;

- diagnoza, consultanta si audit IT de specialitate etc.

Reparatii Laptop

Reparatii laptop si service - Remediem orice fel de problema pentru majoritatea modelelor de notebook-uri / laptop-uri Toshiba, Acer, Fujitsu-Siemens, Asus, IBM, Lenovo, RPC, Benq, Sony Vayo, Prestigio, LG, Dell, HP, Gericom, FlyBook, Compaq, Medion, Mitach, Hitachi, Packard Bell, Infotel, ECS, Samsung etc...

Instalare Sistem Operare

In zilele noastre calculatorul a devenit o necesitate, dar ce este un computer fara un sistem de operare?

Aici intervenim noi si incercam sa dam o mana de ajutor ajuntandu-i pe utilizatorii nostri si oferindu-le o instalare Windows completa, fara compromisuri.

Devirusare

Indiferent de dimensiunea organizatiei, sau de nivelul cunostintelor in materie de virusi, LEXPC va ofera solutia ideala pentru devirusare fiind personalizata nevoilor dumneavoastra. Solutiile oferite de noi au un impact minim asupra resurselor de sistem.

Securitate IT

Prezentarile în presa despre bresele în securitatea retelelor, incidentele legate de furturile de informatii si scandalurile din interiorul companiilor conduc la cresterea constientizarii importantei securitatii IT.

Consultanta IT

Puteti solicita ajutorul echipei noastre de pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent in cadrul firmei dumneavoastra, prin apelarea la serviciile de consultanta IT.

Externalizare IT

Externalizare IT(Outsourcing) - Pentru a veni in ajutorul firmelor mici si mijlocii care nu au un administrator de retea, oferim servicii complete pentru retele de calculatoare de la proiectare, executie, configurare pana la intretinerea si mentenanta periodica.

Configurare Servere

Prin centralizarea datelor pe server, puteti administra mai bine informatiile critice pentru companie. Partajarea fisierelor si a altor informatii între PC-uri devine mai simplă, precum si transferul de date între PC-uri. PC-urile mai vechi pot fi reutilizate prin încărcarea datelor pe un server.

Firma LEXPC SHOP lansează o oferta de service calculatoare promoţionala cu abonamente de mentenanta destinată atât firmelor cât şi IMM - urilor.

Echipa LEXPC.