Web
Analytics Made Easy - StatCounter

CONFIDENTIALITATE

LEXPC se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor acestui site  către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia.
 
Firma va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe magazinu online lexpc.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite. LEXPC poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul săptămânal, și poate trimite felicitări, oferte promoționale sau alte mesaje speciale.
 
Magazinul online lexpc.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul lexpc.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date trimițând un anunț la office@lexpc.ro
De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primească newsletterul magazinului lexpc.ro se pot dezabona , utilizând linkul din josul  newsletterulului primit prin email.
 
Pentru informare, suport, sesizari, reclamatii ne puteti contacta la adresa office@lexpc.ro